fbpx

Sales Letter: Curs relații de cuplu


Învață din cursul meu ”Maeștrii relațiilor

cum să-ți salvezi relația și să retrăiești emoția de la început

Tot ce-ți lipsește acum este ca cineva să-ți răsucească un cuțit în rană. Ca și cum nu e de ajuns că te doare mocnit, te consumă, te macină sau nu te lasă să dormi noaptea. 

Dacă ai puțină răbdare, și ai dat dovadă că ai, vei afla aici modul practic de a-ți salva relația (departe de ce a fost ea la început), pentru a retrăi emoțiile ce te-au făcut să te îndrăgostești și să-l iubești pe omul de lângă tine.

Studiile spun la unison că nu există relații de cuplu fără dificultăți. De cele mai multe ori, ceea ce face diferența dintre un cuplu împlinit și unul nefericit este disponibilitatea de a recunoaște și a căuta soluții.

Adică pe scurt, atunci când ai curaj să ceri ajutor, ești mai aproape de fericire. Cuplul perfect din reclamele de la TV va rămâne în continuare mitul creat pentru a vinde săpun, vacanțe, haine sau asigurări. Viața în schimb e altfel…

Nu invoc studiile ”cercetătorilor britanici” ci unul foarte recent, numit ”Provocările Cuplurilor din România” și condus în perioada octombrie 2020 – martie 2021. Adică un studiu derulat AICI și ACUM.

Când auzi asta, te liniștești de două ori: realizezi că nu ești singura persoană într-o situație delicată, dar mai ales că ai soluții la îndemână.

Îți ofer mai jos soluția cu rezultate uimitoare pentru clienții mei, dezvoltată de-a lungul celor 15 ani de studii și practică în meseria de psihoterapeut și soț cu normă întreagă.

Preiei controlul

Dacă te-ai întrebat cum se face că întotdeauna rănile cele mai mari le suferim din partea oamenilor apropiați, răspunsul este simplu: ne pasă mai mult despre ce spune cineva apropiat decât ce ne spune un străin. 

Când realizăm că relațiile de cuplu ni le alegem singuri, conștientizăm că noi deținem cea mai mare parte de responsabilitate. Drumul relației de cuplu se parcurge atât cu inima cât, mai ales, cu mintea. Și niciodată singur.

Dacă te-ai gândit vreodată că schimbarea partenerului este o opțiune, îți dau o veste proastă: fiecare om vine la pachet cu un set de probleme, pe care la început nu știi cum să le gestionezi. Iar viața ta nu durează la nesfârșit.

Nivelul de apropiere față de o persoană este direct proporțional cu potențialul dezamăgirilor viitoare. Iar când vorbim despre partenerul de viață, poți deja auzi ticăitul bombei cu ceas. 

ADN-ul relației tale de cuplu este unic iar viitorul ei depinde doar de doi oameni. 

Iar TU ești cel mai important dintre aceștia.

Găsești soluția

Fie că ai suferit o despărțire sau dorești să-ți gestionezi mai bine conflictul din cuplu, îți dorești o comunicare mai bună cu partenerul sau o relație mai împlinită, cursul meu îți va aduce echilibru în viața ta sentimentală.

La cursul meu înveți cum să-ți salvezi relația și să retrăiești emoțiile care te-au adus alături de cel de lângă tine.

Gândește-te că atunci când faci pentru partenerul tău ceva ce nu-ți stă în fire, asta reprezintă o mare dovadă de iubire.

Odată ce ai intrat la curs, primești toate beneficiile pe care ți le oferă cel mai complet și aprofundat curs din România, pe tema relațiilor și a iubirii. Și faci asta de acasă, dar mai ales pentru ”casa” în care ai investit deja atâta dragoste.

Tu decizi când începi și tot tu setezi ritmul cu care lucrezi la relația ta. Odată ce te-ai înscris, intri în ”tură”, direct la panoul de comandă. 

Aici nimic nu merge fără tine. Tot ceea ce faci se va răsfrânge direct asupra vieții tale. Atât de mult cât decizi să te implici.

Un curs cât o viață

Accesul la materialele de curs timp de 10 luni de zile îți oferă timpul necesar pentru a înțelege cauzele care au dus relația ta într-o direcție greșită, dar mai ales pentru a lucra efectiv pe cauze și nu doar pe efecte. 

Vei descoperi că problemele unui cuplu sunt de obicei aceleași și că toate acestea au soluții. 

Cursul abordează cele 6 aspecte care sabotează relațiile de cuplu, împreună cu antidoturile dovedite pentru fiecare dintre ele:

 • ignoranța
 • conflictele toxice
 • deconectarea emoțională
 • traumele copilăriei
 • moartea pasiunii
 • materialismul

Unul dintre marile beneficii ale acestui curs este că poți relua cele peste 12 ore de curs (6 video-uri) ori de câte ori simți că ai nevoie, timp de 10 luni de la înscriere. 

Asta pentru că vorbim de un curs 100% online, înregistrat.

Pe lângă materialele înregistrate ai acces, în cele 10 luni de zile, la ajutorul unui psihoterapeut (adică eu, Pera Novacovici) în cadrul unor sesiuni săptămânale LIVE de întrebări și răspunsuri. 

Lecțiile învățate de mine din experiența personală, atât în propriul cuplu cât și în lucrul cu pacienții, dar și cele abordate de literatura de specialitate îți vor fi la îndemână, dacă vei avea curajul acestei călătorii.

Accesul gratuit în grupul privat de pe Facebook îți va dezvălui o comunitate empatică, ce luptă la fel ca tine pentru fericirea pe care o merită. Aici primești teme și provocări care te vor ajuta să reușești, prin forțele tale interioare, pe care încă nu le bănuiești.

Odată ce te-ai înscris, vei putea parcurge cele 21 de teste pentru evaluarea personalizată a relației tale și vei putea pune diagnosticul corect înainte de a te apuca de lucru. Și vei lucra exact acolo unde te doare cel mai tare.

Materialele de curs în format video, PDF și chiar audio îți sunt la îndemână în orice moment al zilei. Te poți ocupa de relația ta chiar și când trebăluiești prin gospodărie, în timp ce te plimbi pe stradă sau când mergi cu bicicleta.

Metodele mele sunt testate și dovedite, iar faptul că peste 20.000 de oameni au urmărit cursul meu în ultima lună este o dovadă că ai luat cea mai bună decizie. Toți aceștia au decis că relația lor nu se bazează pe noroc și că pentru a o salva, rezolvarea stă în puterea lor.

Cât costă fericirea ta

Nu spun vorbe mari când te asigur că participând la cursul meu vei fi la cârma destinului vieții tale.

Investiția în acest curs este de doar 2.897 lei. Cam cât prețul câtorva sesiuni de psihoterapie, pe care după ce le-ai parcurs, ești din nou singur în bătaia vântului.

Gândește-te la această sumă ca la prețul fericirii tale. Dacă această sumă te sperie, atunci probabil că relația ta nu este una pentru care să te lupți.

Acum îți ofer posibilitatea de a-ți planifica bugetul lunar, achitând cursul în 10 rate lunare, astfel:

 • 97 lei, prima rată – lună în care te decizi dacă acest curs este pentru tine
 • 9 rate lunare de 397 lei

Cele 6 module ale cursului ”Maeștrii relațiilor” îți oferă toate instrumentele necesare pentru a pune capăt problemelor din relația care acum te face să suferi. 

Cursul este structurat astfel:

 • Modulul 1 / Institutul Gottman
 • Modulul 2 / Gestionarea conflictelor
 • Modulul 3 / Crearea unei conexiuni profunde cu partenerul
 • Modulul 4 / Vindecarea de traume, dependențe și co-dependențe
 • Modulul 5 / Sexualitatea și reaprinderea erotismului
 • Modulul 6 / Relația la verticală

Studiile Institutului Gottman, pe care se bazează cursul meu, pun accentul pe calitatea relațiilor de cuplu. Dacă îți dorești armonie și echilibru în familie, cursul meu este și pentru tine.

Poți beneficia de curs la maximum, parcurgând toate materialele educaționale dar mai ales alegând să participi și la cele 40 de întâlniri săptămânale Live, pe care ți le ofer pentru feedback și consultanță

Te asigur că reglajele fine de pe parcurs vor face marea diferență.

Iată ce spun câțiva dintre cei pe care i-am ajutat să-și îmbunătățească relația de cuplu. Și tu poți fi printre ei.

Meriți tot ce primești

Întrebarea este: Îți dorești cu adevărat salvarea relației de cuplu, primind din nou șansa de a retrăi sentimentele atât de frumoase care te-au legat de partenerul tău?

Gândește-te la acest curs ca la colacul de salvare de care ai acum nevoie. 

Echilibrul tău emoțional, o relație care funcționează, dispariția tensiunilor și o comunicare mai bună cu partenerul de viață – adică o nouă viață. Asta îți promit eu dacă urmezi cursul ”Maeștrii relațiilor”.

Acest curs schimbă în bine vieți în fiecare zi. Nu degeaba este cel mai mai complet și aprofundat curs pe tema relațiilor și a iubirii din România, cu peste 20.000 urmăritori într-o lună.

Și meriți mai mult

Studiile arată că pentru o relație fericită formula ideală este ”noi doi versus problema”. Așa că, deși cursul este pentru tine, îți ofer posibilitatea de a intra împreună cu partenerul în grupul de Facebook, pentru a continua ce ați început împreună, la bine dar mai ales la greu.

În plus, primești acces la biblioteca de resurse cu bonusuri video despre iubire, seducție și psihologia cuplului. 

Și nu mă opresc aici. Vei putea învăța din experiențele altora, pentru că mai primești acces la toate webinariile Live din ediția anterioară de curs.

Înscrie-te acum la curs și în scurt timp te vei bucura de ce ai obținut în relația ta de cuplu, luând probabil cea mai curajoasă decizie pe care ai luat-o vreodată.

Investițiile bune se multiplică exponențial, dar asta tot nu ar egala fericirea ta, care este neprețuită. Armonia căminului tău merită mai mult decât 2.897 lei. 

Iar ca un extra bonus, acum poți alege să achiți în rate, plătind o primă rată de 97 lei și timp de 9 luni încă 397 lei/lunar. 

Pe scurt: îți dezvolți armonios relația de cuplu din confortul casei tale, în ritmul ales de tine și cu ajutorul unui psihoterapeut profesionist, cu sesiuni de feedback și consultanță de-al lungul întregii călătorii. Probabil călătoria vieții tale.

Te înscrii la curs și primești ședințe de evaluare, de psihoterapie, literatură de specialitate și grup de suport, la o fracțiune din cât ai plăti dacă le-ai lua separat. Iar tu le iei pe toate din același loc, special adaptate nevoilor tale.

Cele 10 luni de acces la materialele video, scrise și audio, cele 40 de sesiuni săptămânale Live de feedback și consultanță și toate celelalte bonusuri vor face diferența între ceea ce ți se întâmplă acum și viața fericită pe care o meriți.

Dacă nu stai prea grozav cu timpul, în schimbul unui abonament de doar 39 lei/lună, îți poți prelungi accesul la toate video-urile și bonusurile din curs, atâta timp cât ai nevoie. 

Riscul tău financiar este egal cu zero. Asta pentru că vei primi toți banii înapoi, dacă timp de 30 de zile de la înscriere te hotărăști că acest curs nu este pentru tine. Suficient cât să vezi deja îmbunătățiri în relația ta de cuplu.

Înscrie-te la curs și schimbă-ți viața! Stă în puterea ta.

PS Nu uita! Plătește unul și puteți intra amândoi în grupul de Facebook.

Dacă ceva merită făcut, atunci de ce să n-o faci cât de bine poți?

#RISTRETTO

(NEWSLETTER)

ÎNVAȚĂ GRATUIT BAZELE COPYWRITING-ULUI

Cum să concepi și să scrii texte de promovare pentru a vinde mai mult și mai ușor

NU UITA SĂ VERIFICI E-MAILUL ȘI SĂ CONFIRMI ABONAREA!

Prin completarea formularului sunt de acord să primesc newsletterul și confirm că sunt de acord cu Politica de confidențialitate.


în